Onze wijnen

Wij hebben samen met sommeliers een mooi en gebalanceerd assortiment uitgekozen. Stuk voor stuk betaalbare wijnen met een meer dan prima prijs/kwaliteit verhouding.

Onze wijnen hebben wij ingedeeld in smaakprofielen, zo kunt u makkelijk en snel een wijn kiezen welke past bij uw gerecht, kaas of natuurlijk uw smaak. Wij hebben verschillende soorten wijn. Zo importeren wij zelf een mooie Verdejo uit Spanje. Deze wijn is zeer fruitig van smaak met mooie zuren. Daarnaast importeren wij ook een lekkere Garnacha. Als wij dan toch één wijn moeten adviseren om bij een kaasplank te serveren, dan kiezen wij voor onze Riesling Auslase.  Deze Riesling heeft een heerlijke zoete afdronk, maar door de mooie zuren blijft je kaas ook overeind. Serveer je een Port bij je kaas, dan serveer je vaak een te zoet drankje, waardoor de kaas zijn smaak niet goed tot zijn recht komt. 

Daarnaast hebben wij speciaal voor u Wijnboxen samengesteld. Samen met de Sommeliers van onze leverancier hebben wij pakketten gemaakt in verschillende thema's. Wij maken het u graag makkelijk en u weet dat u heerlijke wijnen ontvangt. Bij alle wijnen vindt u een mooie omschrijving en een mooi bijpassend gerecht inclusief bereidingswijze. Deze zijn geselecteerd door de chef's van de beste restaurants.

Land:
Gebied/streek:
Smaakprofiel:
Alcohol: