Op dit moment is het helaas niet mogelijk om uw bestelling thuis te laten bezorgen. Onze winkel in Oosterhout is wel gewoon geopend.

Pizzolato Moscato Sparkling dolce
Omschrijving

As good as gold is deze biologische spumante van de Muskaatdruif. Met een stemmig contrasterend zwart label en in de bijzondere M-use fles maakt deze direct indruk op tafel. Door zijn lichte zoetje heeft dit duidelijk wat weg van een Moscato d’Asti. Net even wat meer stevigheid. Een gouden kleur met briljante reflecties. Fris en uitnodigend boeket, harmonieus en intens met zoete bloemige tonen en hints van abrikozen -en perziken compôte. Fluweelzachte smaak, uitstekende balans tussen zuurgraad en zoetheid, typisch voor die Muskaatdruif. Fijne en aanhoudende mousse. Net even wat koeler serveren, hij mag op ijs! Maak het niet te zoet met de desserts. Een gegrilde perzik met bitterkoekjes vulling of een Tiramisu op basis van aardbeien of perzik i.p.v. espresso lijkt ons heerlijk.

Pizzolato

Settimo en Gino Pizzolate namen in 1981 het oude familiebedrijf van hun vader over, inmiddels één van de vooraanstaande biologische Prosecco producenten.Een echt familiebedrijf en al meer dan vijf generaties werkzaam in de agrarische sector. Sinds 1991 ook al volledig biologisch gecertificeerd. We hebben hier te maken met pioniers die altijd open staan voor de nieuwste ontwikkelingen op de consumentenmarkt. Zo zijn ze sinds 2012 ook al volledig vegan. Van de pitten van de druiven maken ze een prachtige druivenolie. De uitgeperste druiven worden gecomposteerd. Daarbij zijn ook de prachtige M(ulti)- Use flessen een prachtig voorbeeld hoe alles kan worden hergebruikt. Het gebruik van 100% gerecyclede dozen, de aandacht voor kurk of de altijd duurzamere labels vormen de achtergrond van deze unieke en essentiële beslissing om zo duurzaam mogelijk te zijn.Hun mousserende wijnen met hun fijne bubbels leveren grote elegantie, balans, sensualiteit en plezier. Elke botteling is ideaal voor feesten of het vieren van een speciale gelegenheid. Hun zeer smakelijke stille wijnen stralen passie en uit en vertellen het eenvoudige verhaal van een familie die zich inzet voor de wijnbouw en wiens goed bewaakte wijnbereidingsgeheimen van generatie op generatie worden doorgegeven.

Pizzolato Moscato Sparkling dolce

Spumante met een fris licht druivensuikerzoetje. Klassiek Muskaatdruif beleving.

€ 9,95
Maximum aantal is 24.
Kenmerken
Mousserend