Het leven is beter met kaas en Wijn | 't Kaaspunt

Wij geloven dat het leven beter is met kaas en wijn!

Liefdevol samenzijn, goede gesprekken, ontroerende momenten en mooie herinneringen, Allemaal zijn ze nóg beter met onze mooie kazen en lekkere wijnen!

Al meer dan 20 jaar is 't Kaaspunt een begrip in Oosterhout en omstreken. In september 2017 heeft Patrick de winkel van zijn vader overgenomen. 20 jaar lang was de winkel gevestigd in het centrum van Oosterhout. In het najaar van 2020 is er een compleet nieuwe winkel geopend in Winkelcentrum Arkendonk in Oosterhoutse wijk Dommelbergen.

Tegenwoordig vindt u bij ons veel meer dan alleen de lekkerste kaas. Zo worden er dagelijks verse noten gebrand en hebben wij een mooie selectie aan salades.

Wij zijn ook enorm trots op onze eigen wijnen. Zo hebben wij een heerlijke Verdejo uit Jumiila, Spanje. 

Omdat de tijden veranderen en u wellicht minder tijd heeft om naar ons toe te komen, komen wij graag naar u toe. U bestelt makkelijk via onze Webshop. In Oosterhout en omstreken bezorgen wij zelf onze kazen en wijnen. Zit u iets verder weg, dan verzenden wij uw bestelling met PostNL.

Goudse kaas

Aan het ontbijt mag een goed stuk Hollandse Kaas natuurlijk niet ontbreken.

Bij ons vindt u een selectie van de allerlekkerste Hollandse kazen. Heerlijke Stompetoren uit de Beemster of wat wat dacht u van een heerlijke boeren Stolwijker?

Wij kunnen de kaas uiteraard ook voor u vacuüm verpakken. Hierdoor blijft de kaas langer goed.


Buitenlandse Kaas

Wij kunnen u ook een heerlijke advies geven over diverse andere soorten kaas. Wat te denken van geitenkaasroodflorakaas, bergkazen of blauwaderkaas?

In onze winkel en webshop vindt u vele soorten, smaken en varianten.

Uiteraard kunnen wij ook voor u een kaasplankje of borrelplank samenstellen met een selectie van kazen uit ons uitgebreide assortiment.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wijn en Kaas

Samen met de sommeliers van onze leveranciers hebben wij een mooi en gebalanceerd assortiment wijnen uitgekozen. Stuk voor stuk betaalbare wijnen met een meer dan prima prijs/kwaliteit verhouding. U vindt bij ons alleen wijnen uit Europa, waarom? Omdat wij vinden dat goede wijn niet van ver hoeft te komen en wij ook op deze manier een beetje aan het milieu denken.

Onze wijnen hebben wij ingedeeld in smaakprofielen, zo kunt u makkelijk en snel een wijn kiezen welke past bij uw gerecht, kaas of natuurlijk uw smaak.

Houdt u van een krachtige rode wijn, fruitige witte wijn of heeft u liever een frisse rosé?

Wij helpen u graag bij het maken van de allerbeste wijn-spijs combinaties. We hebben een mooi assortiment wit, rood, rosé en bubbels op voorraad.

Proost en vier het leven.

Sinds 2022 compenseren wij onze CO2 uitstoot door middel van donaties aan de stichting Trees for All. Hiermee planten zij bomen in Nederland én wereldwijd. Bomen die CO2 omzetten in zuurstof. Zo maken we samen onze wereld weer een beetje groener en gezonder.

Trees for All

Stichting Trees for All is opgericht in 1999. We zijn de meest ervaren aanbieder van CO2-compensatie in Nederland en ook de enige aanbieder van CO2-compensatie via duurzame bosprojecten die voldoet aan de strenge eisen van het CBF-keurmerk. Daar zijn we trots op! Dankzij al onze donateurs kunnen we jaarlijks tientallen hectares bos aanplanten in Nederland en het buitenland. Ook herstellen we bestaande bossen en dragen we bij aan verbeterde leefomstandigheden van mensen in ontwikkelingslanden. We zijn een daadkrachtige stichting met een team van bevlogen mensen dat zich dagelijks met hart en ziel inzet voor een groene en gezonde aarde.