Op de hoogte blijven van al onze leuke en lekkere nieuwtjes? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Het leven is beter met kaas en Wijn | 't Kaaspunt

Wij geloven dat het leven beter is met kaas en wijn!

Liefdevol samenzijn, goede gesprekken, ontroerende momenten en mooie herinneringen, Allemaal zijn ze nóg beter met onze mooie kazen en lekkere wijnen!

Al meer dan 20 jaar is 't Kaaspunt een begrip in Oosterhout en omstreken. In september 2017 heeft Patrick de winkel van zijn vader overgenomen. 20 jaar lang was de winkel gevestigd in het centrum van Oosterhout. In het najaar van 2020 is er een compleet nieuwe winkel geopend in Winkelcentrum Arkendonk in Oosterhoutse wijk Dommelbergen.

Tegenwoordig vindt u bij ons veel meer dan alleen de lekkerste kaas. Zo worden er dagelijks verse noten gebrand en hebben wij een mooie selectie aan salades.

Wij zijn ook enorm trots op onze eigen wijnen. Zo hebben wij een heerlijke Verdejo uit Jumiila, Spanje. 

Omdat de tijden veranderen en u wellicht minder tijd heeft om naar ons toe te komen, komen wij graag naar u toe. U bestelt makkelijk via onze Webshop. In Oosterhout en omstreken bezorgen wij zelf onze kazen en wijnen. Zit u iets verder weg, dan verzenden wij uw bestelling met PostNL.

Goudse kaas

Aan het ontbijt mag een goed stuk Hollandse Kaas natuurlijk niet ontbreken.

Bij ons vindt u een selectie van de allerlekkerste Hollandse kazen. Heerlijke Stompetoren uit de Beemster of wat wat dacht u van een heerlijke boeren Stolwijker?

Wij kunnen de kaas uiteraard ook voor u vacuüm verpakken. Hierdoor blijft de kaas langer goed.


Buitenlandse Kaas

Wij kunnen u ook een heerlijke advies geven over diverse andere soorten kaas. Wat te denken van geitenkaasroodflorakaas, bergkazen of blauwaderkaas?

In onze winkel en webshop vindt u vele soorten, smaken en varianten.

Uiteraard kunnen wij ook voor u een kaasplankje of borrelplank samenstellen met een selectie van kazen uit ons uitgebreide assortiment.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Vers gebrande noten en olijven

Naast onze fantastische kazen verkopen wij ook hele lekkere vers gebrande cashewnoten, pinda's, notenmixen en nog veel meer lekkers. 

Daarnaast hebben wij een koeling gevuld met de lekkerste knapperige olijven, gevuld met onder andere knoflook of amandelen.  Onze huisgemaakte kaassalades moet u ook eens een keer geproefd hebben.

Wijn en Kaas

Wijn en kaas zijn een 'match made in heaven'.  Maar welke wijn past nu het beste bij welke kaas?

Houdt u van een krachtige rode wijn, fruitige witte wijn of heeft u liever een frisse rosé?

Wij helpen u graag bij het maken van de allerbeste wijn-spijs combinaties. We hebben een mooi assortiment wit, rood, rosé en bubbels op voorraad.

Voor elke gelegenheid hebben wij de passende wijn!