In onze winkel is het gehele bestelproces beveiligd. Hiervoor maken wij gebruik van een beveiligde verbinding. De communicatie tussen jou en ons is onbereikbaar voor andere partijen. Je persoonlijke gegevens zijn zo beschermd. Je kunt onze beveiligde verbinding eenvoudig controleren door naar de adresbalk van je browser te kijken. Daar staat https en niet http. De 's' staat voor secure (veilig).

Afhalen in de winkel: Contant of met pin

Wanneer je de bestelling komt afhalen bij ons in de winkel, dan is deze af te reken contact of per pin. Hetzelfde geldt voor bezorgen. Dan nemen wij de pin mee. Simpel!

Veel van onze producten zijn vers en worden met zorg handmatig klaargemaakt. Dit kan betekenen dat het bedrag in de winkel soms iets kan afwijken met het bedrag dat in onze online winkel wordt getoond. Het verschil zal echter minimaal zijn.

Bezorgen: Betaalverzoek(Tikkie)

Wanneer wij u bestelling komen bezorgen. Sturen wij u vooraf een betaallink via email of naar uw 06 nummer. Wij werken niet met iDeal. Een aantal van onze producten snijden wij namelijk vers voor u af.