Op dit moment is het helaas niet mogelijk om uw bestelling thuis te laten bezorgen. Onze winkel in Oosterhout is wel gewoon geopend.

Garnacha Cuvée by 't Kaaspunt
Omschrijving

Garnacha Cuvée by 't Kaaspunt, Bodegas Bastida.

De alceño winery is een familiebedrijf sinds 1870, gelegen in het hart van Jumilla. Alceño was het eerste wijnhuis dat in wijn ging handelen in Jumilla. Tegenwoordig is het wijnhuis in handen van de familie Bastida, maar is het wel nog steeds onderdeel van de Alceño winery. Ze werken met nieuwe en moderne technieken van wijn maken en investeren voortdurend in innovatie van de faciliteiten. Hierdoor voldoen zij aan de hoogste kwaliteitseisen. De wijnen sluiten qua smaak perfect aan op de vraag. Ze brengen een deel van hun passie over naar het pallet van de mensen. Waar wij allen met veel plezier van mogen genieten.

De wijnen van Bodegas Bastida zijn opgenomen in de beste wijngidsen ter wereld, hebben gewonnen in vele nationale en internationale competities en zijn jaarlijks hoog geprezen. Maar het belangrijkste, vindt de familie Bastida, is dat de wijnen worden gewaardeerd door de mensen zoals jou en mij. Ze hebben daarnaast het APPCC geïmplementeerd, een kwaliteitssysteem. Hierbij wordt met maximale niveau van kwaliteit van de wijnen gecontroleerd van de wijngaard tot aan de consument. De wijnen zijn puur en blinken uit in zuiverheid. De wijnen worden namelijk niet gestabiliseerd, daardoor kan het voorkomen dat de wijnen wat bezinksel hebben, ontstaan door natuurlijke ontwikkeling.

Speciaal voor ons hebben zij een mooie Garnacha geproduceerd.

Smaakprofiel:

Sappige, fruitige rode wijn met paarse tinten. Typische kersenaroma’s van de Garnacha druif. De wijn is zacht, soepel en heeft een fris, zwoel karakter.

Wijn spijs advies:

Geschikt als aperitief, bij rauw en gedroogd vlees en bij pikante en kruidige gerechten. Bij gebakken en/of gegrild wit of kalfsvlees, varken en gevogelte. Lichte stoof gerechten of bij pasta's met tomaat / parmezaan. Ook goed te combineren met halfharde kazen.

Garnacha Cuvée by 't Kaaspunt

Onze huiswijn en wat een topper is dit!

€ 8,95
Kenmerken
Rood