Op dit moment is het helaas niet mogelijk om uw bestelling thuis te laten bezorgen. Onze winkel in Oosterhout is wel gewoon geopend.

Pizzolato Pinot Grigio extra brut
Omschrijving

Ooh wat schattig...joh! Kijk nou, wat cute ! Een paar uitspraken van bij het zien van deze Pizzolato fles. En het moet gezegd worden. De prachtige verpakking (en wel volledig natuurlijk afbreekbaar) trekt dan ook direct de aandacht. De inhoud krijgt daarna de handen nog meer op elkaar. Extra Brut, nauwelijks wat dosage gehad dus prachtig strakdroog. Briljante strogele kleur met lichte koperachtige reflecties. Frisse en florale geuren, met tonen van gist en een beetje honing. Evenwichtige en aanhoudende krakend frisse smaak. Een prachtig cadeau om weg te geven of om naar een borrel mee te nemen.

Pizzolato

Settimo en Gino Pizzolate namen in 1981 het oude familiebedrijf van hun vader over, inmiddels één van de vooraanstaande biologische Prosecco producenten.Een echt familiebedrijf en al meer dan vijf generaties werkzaam in de agrarische sector. Sinds 1991 ook al volledig biologisch gecertificeerd. We hebben hier te maken met pioniers die altijd open staan voor de nieuwste ontwikkelingen op de consumentenmarkt. Zo zijn ze sinds 2012 ook al volledig vegan. Van de pitten van de druiven maken ze een prachtige druivenolie. De uitgeperste druiven worden gecomposteerd. Daarbij zijn ook de prachtige M(ulti)- Use flessen een prachtig voorbeeld hoe alles kan worden hergebruikt. Het gebruik van 100% gerecyclede dozen, de aandacht voor kurk of de altijd duurzamere labels vormen de achtergrond van deze unieke en essentiële beslissing om zo duurzaam mogelijk te zijn.Hun mousserende wijnen met hun fijne bubbels leveren grote elegantie, balans, sensualiteit en plezier. Elke botteling is ideaal voor feesten of het vieren van een speciale gelegenheid. Hun zeer smakelijke stille wijnen stralen passie en uit en vertellen het eenvoudige verhaal van een familie die zich inzet voor de wijnbouw en wiens goed bewaakte wijnbereidingsgeheimen van generatie op generatie worden doorgegeven.

Pizzolato Pinot Grigio extra brut

Licht, fris sappig met een elegante mousse

€ 9,95
Maximum aantal is 24.
Kenmerken
Mousserend