Op dit moment is het helaas niet mogelijk om uw bestelling thuis te laten bezorgen. Onze winkel in Oosterhout is wel gewoon geopend.

La Trappe Quadrupel
Omschrijving

Ambachtelijke kaas

In de eigen kaasmakerij van de abdij vervaardigen de monniken kazen van geiten- of koemelk. Dat gebeurt ambachtelijk en biologisch: ze gebruiken zoveel mogelijk ingrediënten van eigen landgoed of van boeren uit de omgeving. 

Ora et labora

De lijfspreuk Ora et labora, ‘bid en werk’, ligt ten grondslag aan het besluit een eigen kaasmakerij te openen. Jonge monniken wordt hiermee een kans geboden om unieke producten te vervaardigen. Het ambachtelijke proces van het kaasmaken neemt meerdere dagen in beslag.

Op ambachtelijke wijze worden door monniken unieke kazen vervaardigd. Kazen met verschillende smaken op basis van biologische geiten- of koemelk. Speciale kruiden of een van de La Trappe bieren geven deze kazen hun bijzondere karakter. De Trappistenkaas wordt op biologische wijze geproduceerd waarbij zoveel mogelijk de ingrediënten van het eigen landgoed worden gebruikt. De kaasmakerij is opgericht met oog voor mens en maatschappij. Een deel van de opbrengst van de kaasmakerij komt ten goede aan de maatschappelijke doelen van de abdij.

La Trappel Quadrupel

In deze karakteristieke koemelkkaas met biologische ingrediënten is op heel bescheiden wijze het sterkste La Trappe-bier toegevoegd. In de verschillende rijpingsprocessen ervaar je een zekere competitie bij het proeven tussen het bier en de kaas. Dat maakt deze kaas zeer verrassend van smaak. 

La Trappe Quadrupel

Trappistenkaas verrijkt met Quadrupel bier

Kies een gewicht
Optie:Optioneel
€ 0,00
100 gram
€ 0,00 per Kilo
La Trappe Quadrupel is momenteel niet beschikbaar in onze webshop.