Reuze Flink
Omschrijving

Reuze Flink!

De Reuze Flink! kazen zijn een vak apart, en springen er dankzij het formaat van 30 kilo echt tussenuit. Het is echter niet alleen het formaat dat de Reuze Flink! kazen bijzonder maakt, want tijdens de rijping van minimaal 8 maanden op een speciale plek in het kaaspakhuis van Blok Kaashandel ontwikkelt zich een licht pikante smaak terwijl het zuivel smeuïg blijft. De Reuze Flink! kazen worden gemaakt door de familie Verweij uit Polsbroek.

Maak kennis met de familie Verweij:

Sinds 1970 wordt er al kaas gemaakt bij Kaasboerderij Verweij. Inmiddels staat de derde generatie binnen de familie aan het roer. Het mooie aan dit hechte familiebedrijf is dat daadwerkelijk nog alle drie de generaties actief zijn op de boerderij. Van echte saamhorigheid kun je dus wel spreken!

Het totale productieproces van gras tot koe is in eigen beheer. Dit wordt voor een groot gedeelte door de enthousiaste familie zelf gedaan. Zij maken op een ambachtelijke manier kaas, maar worden daarbij geholpen door de technologie. Met een speciaal geselecteerd dieet voor de koeien, dat middels een voerrobot aan de dieren wordt gegeven, krijgt het vee precies de juiste dosering. Tevens maakt de familie zelf kaasmodellen en -recepten!

Om unieke kazen te maken, is er kracht nodig. Stuk voor stuk zet iedereen zich binnen familie Verweij met flink wat kracht in om de meest lekkere kazen te produceren. Een bijzondere smedigheid, een unieke receptuur en een totale beheersing van het productieproces. U kunt de kaas van Verweij kennen als de Reuze Flink!.

Reuze Flink

Een joekel van 30kg.

Kies een gewicht
€ 9,75
500 gram
€ 19,50 per Kilo
Overige productinformatie
-
Allergenen en ingrediënten
Oud
48+
Koe
Gethermiseerd
-
Ja
Ja
Nee
Nee
Nee