Op dit moment is het helaas niet mogelijk om uw bestelling thuis te laten bezorgen. Onze winkel in Oosterhout is wel gewoon geopend.

Boerenkaas Belegen
Omschrijving

Snoek Belegen

De belegen boerenkaas is in 2017 tijdens de landelijke Cum Laude verkiezing bekroond met de eersteprijs. Deze belegen kaas is 5 maanden gerijpt en vol en pittig, oftewel boerenlekker. Wanneer je deze kaas eenmaal aan de haak slaat wil je nooit meer anders!

Al generaties lang wordt er kaas gemaakt door de familie Snoek uit Bergambacht. Opa en oma Snoek zijn begonnen met het maken van kaas op de boerderij, maar het ambacht zit verweven in de hele familie. In 1996 kwamen Johan en Conny Snoek op de boerderij wonen en namen zij het ambacht, ervaring en liefde voor het vak over van hun (schoon)ouders. Vandaag de dag werkt ook zoon Ruud mee op de boerderij. In 2017 verhuisde de familie naar een nieuwe boerderij en kaasmakerij vlak achter de Lekdijk in Bergambacht. Hierdoor kon de familietraditie op moderne wijze worden voortgezet. De pure manier van werken in combinatie met de liefde voor het vak, proef je terug in de rauwmelkse  kazen.

Boerenkaas Belegen

Mooie gerijpte rauwmelkse Boerenkaas

Kies een gewicht
€ 9,75
500 gram
€ 19,50 per Kilo
Koe
Rauwmelks
Belegen
48+
Geen
Glutenvrij, Lactosevrij