Op dit moment is het helaas niet mogelijk om uw bestelling thuis te laten bezorgen. Onze winkel in Oosterhout is wel gewoon geopend.

Boerenkaas 30+ Fit Fink!
Omschrijving

FIT FLINK! 30+

Fit Flink! is smeuïg belegen kaas, gemaakt van minder vette boerderijmelk. De minder vette kaas wordt volgens een speciale receptuur gemaakt op de boerderij van familie Van Erk in het Zuid-Hollandse Berkenwoude. De speciale receptuur geeft de kaas een zoetje. Ondanks dat de pikante kaas minder vet bevat (30+ in plaats van 48+) heeft de kaas, na 4 maanden rijpen op de plank, een romige structuur en licht pikante smaak ontwikkeld. De Fit Flink! is er voor iedereen die graag bewust wil eten, maar niet wil inleveren op het genieten van smaakvol boerenambacht.

Familie van Erk

In 2010 heeft kaasmaker Marco van Erk, samen met zijn broers, de kaasmakerij overgenomen van de familie Oskam in Berkenwoude. Hier leert hij van de familie Oskam hoe je de kaas romig, zacht en smeuïg maakt, zoals meneer Oskam dat vroeger zelf altijd deed. Het afromen van de melk is een precies klusje wat aandacht vraagt en waarbij je zuiver en secuur moet werken. Samen met zijn broers is Marco nu verantwoordelijk voor alles wat er op de boerderij gebeurd en gemaakt wordt. Alle melk van de 300 melkkoeien wordt verwerkt tot zuivelproducten, zoals kaas en boter.

Boerenkaas 30+ Fit Fink!

Deze kaas heeft minder vet, maar is heerlijk smaakvol.

Kies een gewicht
Optie:Optioneel
€ 8,95
500 gram
€ 17,90 per Kilo
Koe
Gethermiseerd
Belegen
30+
Geen
Glutenvrij, Lactosevrij