Op dit moment is het helaas niet mogelijk om uw bestelling thuis te laten bezorgen. Onze winkel in Oosterhout is wel gewoon geopend.

Bastiaansen kaas Blauw
Omschrijving

Bastiaanse Blauw

In het schilderachtige Molenschot, gelegen in het Brabantse landschap, wordt de heerlijke Nederlandse blauwaderkaas van Bastiaansen vervaardigd. Gemaakt met zorgvuldig gepasteuriseerde biologische koemelk en met ambachtelijk vakmanschap, onderscheidt deze blauw-aderige kaas zich. Zodra de kaas uit de kuipen komt, worden er met naalden gaten dwars door de kaas geprikt. Vervolgens worden de kazen te rijpen gelegd in speciaal daarvoor ingerichte kelders. Binnen de naald-sleuven gedijt de blauwe schimmel, die als strengen door de kaas groeit. Na een rijpingsperiode van 6 weken komt deze smaakvolle kaas op de markt. Een ware traktatie op een cracker en een absolute aanrader voor de kaasplank!

Wat begon als een hobby in de jaren 70, is uitgegroeid tot een groter geheel. Bastiaansen is een pionier op het gebied van biologische kaas en marktleider in het biologisch kaassegment. Voor Bastiaansen is kaas meer dan alleen kaas; het is een wereld van grazende koeien, schapen en geiten in groene, onbespoten weilanden, waar naast het vee een enorme diversiteit aan planten en dieren te vinden is.

De passie van Bastiaansen is biologische kaas. Het bedrijf wordt gevoed door biologische boeren die met toewijding en vakmanschap de melk voor hun kazen produceren. Alles is puur natuur. De productie van Bastiaansen is biologisch en vegetarisch, en maakt enkel gebruik van de beste ingrediënten; geen kleurstoffen, smaakversterkers, conserveermiddelen of andere toevoegingen. Na de productie krijgt de kaas de tijd om in alle rust te rijpen, zodat zijn volle smaak zich kan ontwikkelen. En dat proef je!

Bastiaansen kaas Blauw

Blauwe Biologische kaas van Bastiaansen

Kies een gewicht
Optie:Optioneel
€ 4,13
150 gram
€ 27,53 per Kilo
Koe
Gepasteuriseerd
48+
Geen
Biologisch
Glutenvrij, Lactosevrij, Vegetarisch