Bastiaansen Kaas Blauw
Omschrijving

Bastiaanse Blauw is een verrukkelijke blauwaderkaas die zijn roots heeft in Nederland. Deze bijzondere kaas is vernoemd naar zijn maker en is geliefd om zijn intense smaak en karakteristieke blauwe aders.

Bastiaanse Blauw wordt gemaakt van hoogwaardige koemelk en ondergaat een zorgvuldig rijpingsproces. Tijdens de rijping ontwikkelen zich de karakteristieke blauwe aders die de kaas zijn unieke uitstraling en smaak geven. De kaas heeft een romige textuur met een pikante en nootachtige smaak die perfect in balans wordt gebracht door de complexiteit van de blauwe schimmel.

Deze kaas is een ware traktatie voor kaasliefhebbers die houden van de unieke smaakbeleving van blauwaderkazen. Bastiaanse Blauw is heerlijk op zichzelf, maar kan ook gebruikt worden als smaakmaker in verschillende gerechten. Voeg het toe aan salades, broodjes of smelt het over gegrilde groenten voor een explosie van smaak.

Met zijn onderscheidende karakter en verrukkelijke smaak is Bastiaanse Blauw een ware delicatesse die zeker indruk zal maken. Geniet van de smaakvolle en veelzijdige eigenschappen van deze Nederlandse blauwaderkaas en laat je verrassen door de diepgang en complexiteit die het te bieden heeft.

Bastiaansen Kaas Blauw

Nederlandse blauwader kaas uit Molenschot

Kies een gewicht
€ 4,13
150 gram
Kenmerken
Koemelk
Gepasteuriseerd
Blauwader
Nederland
Ja