DARE WINES THE GAME BY 'T KAASPUNT

Samen met onze wijnleverancier kunt u bij ons op een leuke en leerzame manier kennis maken met wijn & spijs combinaties.

Dare Wines The Game is hét spel waarin je wordt uitgedaagd een stap te zetten in de wondere wereld van sommeliers. Spannend, competitief, leerzaam en vooral heel gezellig. Onder begeleiding van een ervaren sommelier leer je razendsnel alles over het combineren van wijn & spijs en ontdek je de geheimen van de sommelier. Ben jij het onontdekte wijntalent?

De meeste mensen weten wel welke wijn ze lekker vinden, maar weet je ook waarom? Daar kom je nu eindelijk achter! Met de kennis en meeslepende verhalen van de ervaren sommeliers ontdek je verschillende smaakprofielen in wijn. Stel je zintuigen op scherp en ontdek welk smaakprofiel het beste bij jou past. We dagen je uit wijn te proeven op dé nieuwe manier. Denk jij te kunnen achterhalen hoe de wijn is gemaakt en welke gerechten je erbij kan serveren? Durf te vertrouwen op je eigen waarnemingen en je zult versteld staan van je eigen vermogen in het proeven van wijn!

De sterrensommeliers van Dare Wines leren je denken en proeven als een echte sommelier. Het combineren van wijn & spijs was nog nooit zo leuk en begrijpelijk. Hét spel wat je blik op de wijnwereld doet veranderen!

THE GAME CLASSIC (prijs op aanvraag)

Ontwikkel je smaak én kennis met behulp van The Game! Een sommelier van Dare Wines begeleidt het spel in kleine groepen van 6 tot 10 personen, waarbij iedere ronde +/- 10 minuten duurt. Spelenderwijs proef je wijn uit zwarte glazen en word je uitgenodigd om DareCoins in te zetten op een levensgroot speelveld. Elke ronde word je uitgedaagd te denken in smaakprofielen en leer je hoe je wijn kunt beoordelen. Dit unieke concept is bedacht door topsommeliers met ruim 40 jaar ervaring en is door zowel amateur als wijnfanaat te spelen. Een ongekend gezellige manier om wijn te ontdekken!

Wat kun je verwachten:

  • Ervaren sommelier op locatie
  • Levensgroot speelveld
  • Proeven van 8 sommelier geselecteerde wijnen
  • Leren denken in smaakprofielen
  • Vanaf 6 personen tot…
  • Vanaf 2 uur speeltijd

Uitermate geschikt voor familie feestjes, personeelsuitjes of gewoon gezellig met vrienden. 

The game is een uniek concept dat zich perfect leent om op locatie te spelen. Voor alle mogelijkheden en informatie maken wij graag een passend voorstel.

Meer informatie? Neem contact op via ons contactformulier 

Aanmelden