Very Viognier
Omschrijving

Very Viognier. Joie de Vivre ! 

Dat is precies wat deze wijn is; Genieten! Een mooie combinatie tussen volheid en frisheid. Ook in de smaak, de perzik, acacia en citrus. De wijn heeft bovendien een mooie en warme zuurgraad die hem samen met het bittertje een aangename en lange afdronk geven. Wijnen van de Viognier druif staan ​​bekend om hun aromatische karakter. Een mooi samenspel van acacia, bloesem, perzik en citrus verleiden je voor je een slok neemt. Gemaakt van 100% Viognier .

Verhaal achter het etiket: 

Genieten van het leven! En dat is wat de wijncooperatie Anne de Joyeuse wil uitdragen met haar wijnreeks 'Very'. Zeer voorkomende druif in haar rijpste vorm, waardoor druifspecifieke kenmerken op een gebalanceerde manier de nadruk krijgen. Dit wordt onder andere gedaan door de minimaal 9 maanden houtlagering die alle wijnen krijgen. Sinds 1994 uitgerust Anne de Joyeuse over het label ' Protect Planet ' voor duurzame economie en de promotie van de biodiversiteit.

Smaakprofiel:

Zeer diepe kleur met ondoorzichtige kern. Rijke neus, complex, prachtige hout-toon goed versmolten met het vele fruit. Volle, verfijnde smaak met fluwelig fruit, zoet en romig, mooie rokerige toon van het hout, heel veel lengte in afdronk. Krachtig en toegankelijk tegelijk. Uitgebalanceerd houtgebruik.

Very Viognier

Viognier met 9 maanden houtrijping

€ 9,95
Very Viognier is momenteel niet beschikbaar in onze webshop.
Kenmerken
Frankrijk
Wit – Rijp, rond en kruidig