Door aanhoudende problemen bij PostNL kiezen wij er even voor om geen buitenlandse kaas te versturen met PostNL. Hollandse kaas en wijnen zijn geen enkel probleem. Bestellen en afhalen in de winkel blijft natuurlijk gewoon mogelijk.

Studentenhaver
Omschrijving

Studentenhaver – een gezonde mix

Onze studentenhaver bevat een mix van 2 soorten rozijnen, cashewnoten, pecannoten, walnoten, paranoten, amandelen en hazelnoten. De noten in studentenhaver zijn ongebrand en ongezouten!

De naam studentenhaver

Studentenhaver wordt ook wel elitehaver genoemd. De mix heeft zijn naam te danken aan de gezonde eigenschappen die het bevat. Studentenhaver is een gemakkelijk en snel tussendoortje die veel voedingstoffen bevat. De groep 'vaganten' die in de middeleeuwen leefden ondervonden dat het eten in een herberg relatief duur was en vonden in deze voedzame mix van noten en rozijnen een uitstekende bron van glucose en vetten. Studentenhaver hoeft niet gekookt te worden en is licht genoeg om lange tochten mee af te leggen.  

Studentenhaver gezond

Onze studentenhaver is heerlijk vers en heeft een uitstekende kwaliteit. De mix is rijk aan mineralen, eiwitten, koolhydraten en onverzadigde vetten. Ook de vitamine B en C zorgen ervoor dat de studentenhaver die door Kaashuis Best samengesteld is, een ideale gezonde snack is!

Studentenhaver

Speciale receptuur

Kies een gewicht
€ 3,95
200 gram
Kenmerken
Gebrande noten
-