Op dit moment is het helaas niet mogelijk om uw bestelling thuis te laten bezorgen. Onze winkel in Oosterhout is wel gewoon geopend.

Jalapeno kaas
Omschrijving

Ben jij een pittig persoon of kan jij wel wat spiciness gebruiken in je leven? 

Probeer dan eens onze Jalapeno kaas van de familie Klaver uit Noord-Holland. 

Een schitterende kruidenkaas met Jalapeno, paprika en knoflook.  Serveer bijvoorbeeld met een koud biertje en je hebt een feestje op tafel.

De Familie Klaver;

"Vanaf de eerste grasspriet draait alles om kaas”

Er zijn maar weinig kaasmakerijen die zelf hun melk produceren, zoals al vanaf de oorsprong bij de familie Klaver aan de orde is. De familie Klaver staat vanaf dag één voor de zuivere smaak van de kazen. De zuivere smaak komt van de natuurlijke voeding van de dieren en het ambachtelijk kaasmaakproces. Al voor het maaien van het gras wordt het gras door de boer geproefd om zeker te zijn van de juiste kwaliteit.

In de voeding voor de dieren wordt lijnzaad verwerkt. Deze zaden zorgen voor melk en kaas met gezonde, onverzadigde vetten en een romige smaak. In de zuivere blanke kazen proef je duidelijk de zilte bodem en het lijnzaad terug. Klaver heeft circa 400 koeien en 2100 geiten die vrij ronddartelen in de weide en beschikking hebben over een comfortabele stal. Met hen maakt de familie Klaver verschillende kazen, stuk voor stuk uniek van smaak. Alle kazen zijn bereid met de puurste ingrediënten.

Jalapeno kaas

Schitterende kruidenkaas

Kies een gewicht
Optie:
€ 5,50
250 gram
€ 22,00 per Kilo
Koe
Gethermiseerd
Jong belegen
48+
Geen
Glutenvrij, Lactosevrij