Comte 24 maanden
Omschrijving

Comté, een heerlijke Franse kaas met een rijke geschiedenis, komt tot zijn volle glorie met een rijping van 24 maanden. Deze langdurige rijping geeft de Comté zijn karakteristieke smaak en textuur.

Gemaakt van rauwe melk van Montbéliarde- en Simmental-koeien, afkomstig uit de Jura-regio in Frankrijk, ondergaat Comté een zorgvuldig productieproces. De kaaswielen worden met liefde en vakmanschap behandeld, waarbij elke stap nauwlettend in de gaten wordt gehouden.

Tijdens de 24 maanden rijping ontwikkelt de Comté een complexe smaakprofiel. Hij wordt intenser, met tonen van noten, fruit en een vleugje karamel. De textuur wordt steviger en krijgt een kristallijne structuur die smelt op je tong.

Het genieten van een stuk Comté van 24 maanden is een ware culinaire ervaring. Deze kaas wordt vaak beschouwd als een delicatesse en is geliefd bij fijnproevers over de hele wereld.

Of je nu een kaasliefhebber bent die graag nieuwe smaken ontdekt of een connaisseur die de subtiele nuances van een goed gerijpte kaas waardeert, Comté van 24 maanden is een absolute aanrader. Laat je betoveren door de diepte en complexiteit van deze prachtige kaas en geniet van een moment van puur genot.

Comte 24 maanden

Pikante oude comte

Kies een gewicht
Optie:Optioneel
€ 7,43
150 gram
€ 49,53 per Kilo
Kenmerken
Koemelk
Rauwemelk
Harde Kaas
Frankrijk
Ja