Appenzeller
Omschrijving

Appenzeller

Appenzeller is een Zwitserse kaas die bekend staat om zijn unieke karakter en rijke smaakprofiel. Deze kaas wordt al eeuwenlang gemaakt in de regio Appenzell, gelegen in het noordoosten van Zwitserland. Het productieproces van Appenzeller is gebaseerd op traditionele methoden die van generatie op generatie worden doorgegeven.

Wat Appenzeller zo bijzonder maakt, is de combinatie van zijn aromatische en kruidige smaak. De kaas heeft een stevige textuur en een diepe, nootachtige ondertoon. Tijdens het rijpingsproces wordt de kaas regelmatig gewassen met een mengsel van kruiden, wijn en zout, wat bijdraagt aan zijn kenmerkende smaak en karakter.

Appenzeller wordt vaak gewaardeerd om zijn veelzijdigheid in de keuken. Het is heerlijk om te smelten in fondues, te raspen over pastagerechten of gewoon te genieten op een kaasplank. Elke hap van Appenzeller biedt een ware smaaksensatie, waarbij de complexe smaken zich ontplooien en een blijvende indruk achterlaten.

Of je nu een kaasliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe culinaire ervaring, Appenzeller is een kaas die je niet wilt missen. Laat je betoveren door de rijke traditie en de uitzonderlijke smaak van Appenzeller en geniet van de Zwitserse gastronomie op zijn best.

Appenzeller

Mild en nootachtige smaak

Kies een gewicht
Optie:Optioneel
€ 5,93
150 gram
€ 39,53 per Kilo
Kenmerken
Koemelk
Gepasteuriseerd
Harde Kaas
Zwitserland
Ja