Cadeaupakketten

Wil je een collega een hart onder de riem steken. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor de oppas van je kinderen? Is er iemand jarig of verdient er iemand gewoon een lekker cadeaupakket? Wellicht ben je op zoek naar een mooie relatiegeschenk voor jouw klanten.

Een cadeaupakket bestellen bij 't Kaaspunt is zo geregeld. De cadeaupakketten zijn namelijk zowel on- als offline verkrijgbaar, waardoor jij zelf bepaalt wat de makkelijkste manier is om de geschenken in jouw bezit te krijgen! 

Cadeaupakket samenstellen

Zelf een cadeaupakket samenstellen behoort ook tot onze mogelijkheden. Het is namelijk goed mogelijk dat jouw werknemers een sterke voorkeur hebben voor bepaalde producten, terwijl ze andere snacks liever links laten liggen. De één wordt erg vrolijk van een pakket met rijstcrackers en chocolade, terwijl de ander liever een cadeaupakket laat samenstellen met mooie wijnen en cashewnoten. De keuze is reuze! In onze Webshop hebben wij een aantal kant en klare pakketten voor lekkers staan. Heb je speciale wensen of wil je bijvoorbeeld een cadeaupakket bezorgd hebben naar één of meerdere adressen? Dan is dit uiteraard geen enkel probleem. Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag.