Op dit moment is het helaas niet mogelijk om uw bestelling thuis te laten bezorgen. Onze winkel in Oosterhout is wel gewoon geopend.

Camembert de Normandie
Omschrijving

Camembert de Normandie: De koningin der kazen!

Ervaar de onweerstaanbare smaak en verfijning van Camembert de Normandie, een exclusieve kaas uit Normandië, Frankrijk. Deze prestigieuze kaas, bekend om haar romige textuur en delicate smaak, wordt met de grootste zorg en toewijding geproduceerd.

Laat je verrassen door de fluweelzachte textuur en de subtiele smaaktonen van boter, paddenstoelen en aardse aroma's. Camembert de Normandie is een waar symbool van vakmanschap en kwaliteit.

Serveer deze veelzijdige kaas als smaakvol voorgerecht, voeg hem toe aan je favoriete gerechten of geniet ervan als onderdeel van een kaasplank. Ontdek de authentieke smaak van deze Franse delicatesse en laat je culinair verwennen.

Proef de vorstelijke kwaliteit van Camembert de Normandie en laat je meenemen op een culinaire reis vol heerlijke smaken. Haal een stukje Franse gastronomie in huis en geniet van de pure verfijning van deze bijzondere kaas.

Camembert de Normandie

Lekker pittig van smaak

€ 6,95
Kenmerken
Koemelk
Rauwemelk
Witschimmel
Frankrijk
Nee