Op dit moment is het helaas niet mogelijk om uw bestelling thuis te laten bezorgen. Onze winkel in Oosterhout is wel gewoon geopend.

Brugge Blomme
Omschrijving

Brugge Blomme: Een delicatesse uit Vlaanderen!

Ontdek de verrukkelijke smaak van Brugge Blomme, een heerlijke kaas afkomstig uit de charmante stad Brugge in Vlaanderen. Deze unieke kaas is een ware traktatie voor fijnproevers.

Geniet van de rijke en romige textuur, met een perfecte balans tussen zacht en stevig. Brugge Blomme verwent je smaakpapillen met zijn volle, nootachtige smaak en subtiele kruidige ondertonen.

De kaas wordt met veel passie en vakmanschap bereid, volgens eeuwenoude tradities. Het gebruik van hoogwaardige, lokale melk en de zorgvuldige rijping resulteren in een smaakbeleving die je keer op keer zal verleiden.

Brugge Blomme is een veelzijdige kaas die zowel op brood, bij de borrel of als ingrediënt in culinaire gerechten kan worden gebruikt. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de vele mogelijkheden met deze heerlijke kaas.

Ervaar de unieke smaak van Brugge Blomme en laat je meenemen op een culinaire reis naar het hart van Vlaanderen. Laat je verleiden door de authentieke smaak en geniet van de pure ambacht die in elke hap te proeven is.

Brugge Blomme

Mooi romig en zacht van smaak

Kies een gewicht
€ 3,74
150 gram
€ 24,93 per Kilo
Kenmerken
Koemelk
Gepasteuriseerd
Abdij
België
Ja