Op dit moment is het helaas niet mogelijk om uw bestelling thuis te laten bezorgen. Onze winkel in Oosterhout is wel gewoon geopend.

Brie de Meaux
Omschrijving

Brie de Meaux: De koning van de Franse kazen!

Betreed de wereld van smaakvolle elegantie met Brie de Meaux, de koning van de Franse kazen. Deze ambachtelijke kaas uit de regio Île-de-France is een ware culinaire schat.

Laat je verleiden door de romige en fluweelzachte textuur, omhuld door een heerlijk aromatische korst. De rijke en volle smaak van Brie de Meaux is een perfecte balans tussen zacht en hartig, met subtiele hints van champignons en boter.

Deze prestigieuze kaas wordt al eeuwenlang op traditionele wijze vervaardigd, met gebruik van verse rauwe melk van lokale koeien. Elke hap is een eerbetoon aan de rijke Franse kaastraditie en vakmanschap.

Brie de Meaux is een veelzijdige kaas die zowel op zichzelf genoten kan worden als een onmisbaar ingrediënt in talloze culinaire creaties. Voeg hem toe aan je kaasplank, smelt hem op een warm stokbroodje of gebruik hem als basis voor smaakvolle sauzen.

Laat je betoveren door de majestueuze smaak van Brie de Meaux. Ervaar de perfectie van de Franse kaascultuur en laat deze koninklijke kaas je zintuigen verwennen.

Brie de Meaux

Pittige, rauwmelkse brie

Kies een gewicht
€ 4,43
150 gram
€ 29,53 per Kilo
Kenmerken
Koemelk
Rauwemelk
Witschimmel
Frankrijk
Nee