Op dit moment is het helaas niet mogelijk om uw bestelling thuis te laten bezorgen. Onze winkel in Oosterhout is wel gewoon geopend.

Antwerps pikantje
Omschrijving

Antwerps Pikantje is een heerlijke en karaktervolle kaas die zijn oorsprong vindt in de bruisende stad Antwerpen in België. Deze pikante kaas staat bekend om zijn pittige smaak en verrassende aroma's. Het wordt gemaakt van hoogwaardige koemelk en ondergaat een zorgvuldig rijpingsproces om de smaken volledig te ontwikkelen.

Antwerps Pikantje is geliefd bij kaasliefhebbers vanwege zijn unieke en uitgesproken karakter. De kaas heeft een stevige textuur en een rijke, pikante smaak die een aangename prikkeling op de tong veroorzaakt. Het is een perfecte keuze voor degenen die houden van een beetje pit in hun kaaservaring.

Of je nu van plan bent om Antwerps Pikantje te gebruiken in gerechten, op broodjes of gewoon als onderdeel van een kaasplank, het voegt absoluut een verrukkelijke kick toe aan elke hap. Laat je verleiden door de intense smaak en de levendige karaktereigenschappen van Antwerps Pikantje en geniet van een waar culinair avontuur met deze bijzondere kaas.

Antwerps pikantje

Pikant kaasje met knoflook en peper.

Kies een gewicht
€ 7,43
150 gram
€ 49,53 per Kilo
Kenmerken
Koemelk
Gepasteuriseerd
Abdij
België
Ja