Vacherin Mont d'or uit de oven

Ingrediënten voor 1 portie;

1 st Vacherin Mont d’Or
200 gr kastanje champignons
250 gr wortelen peper en zout
Olijfolie
Paar takjes tijm
Paar takjes rozemarijn

Zo maak je het

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius (hetelucht).

Halveer de wortelen. Leg deze samen met de kastanjechampignons in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

Haal het dekseltje van de Vacherin, maar laat hem verder in de verpakking. Prik hem in met een mes en steek hier de takjes tijm en rozemarijn in.

Zet alles 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Serveer de Vacherin Mont d’Or met de geroosterde groente en eventueel wat brood of toast.

Kaas- & Wijn Proeverij

Wauw, wat een leuke middag hebben wij gehad. Onze eerste kaas- & Wijn proeverij.

Bekijk hieronder de uitzending terug.

De wijnen uit de proeverij nu extra voordelig bestellen? Klik dan hier.

Wil jij onze eerste Kaas- & Wijn proeverij thuis nog eens beleven met al je vrienden of bijvoorbeeld je collega's ? Neem contact met ons via de mail en vraag naar de mogelijkheden.

De Cheese@Home Bierproeverij gaat van start! 


CHEESE@HOME BIERPROEVERIJ 31 MEI

Bekijk hier onze Cheese@Home Bierproeverij terug van 31 mei. Deze keer uitgezonden vanuit Brouwerij "De Twee Leeuwen"

Geproefde met bijbehorende kazen.

Wittekop Saison
Pont L'Eveque


Frontaal Juice Punch V12
Olde Bokhe Geitenkaas

FPB Balista Blond
Le Petit Pastor

De Toekomst / Ebontree Cuban Bachata
Bastiaanse Blauw

De Twee Leeuwen Schrobbeler Quadrupel
Kruidnagel kaas


De Cheese@Home Bierproeverij gaat van start! 


CHEESE@HOME BIERPROEVERIJ

Zondag 3 mei was de dag. Onze eerste Cheese@Home Bierproeverij was een feit.

Wij hebben heerlijk genoten van mooie bieren met bijpassende kazen.

De bieren met bijbehorende kazen.

Lindemans appel,
Le Chevrot

De Blauwe Ijsbeer, 'Lekker lang in de zon Ijsbeer' ,
Oosterhouts Trots. 

Joey Greenhoorn van Kompaan,
Camembert au lait cru. 

Chimay Blauw,
Langres

Heddegijdagezeetgehad van de Lastige Broertjes
Bleu des Causses.

Bekijk hier de uitzending terug van 3 mei.

De Cheese@Home Bierproeverij gaat van start! Bekijk de livestream hier op Facebook of op de website van 't Kaaspunt.

Posted by Mitra Nieuwkoop on Sunday, May 3, 2020