Welkom in de Webshop van 't Kaaspunt

Tegenwoordig vindt u bij ons veel meer dan alleen de lekkerste kaas. En omdat de tijden veranderen en u wellicht minder tijd heeft om naar ons toe te komen, komen wij graag naar u toe!

Veel van onze producten vindt u al in de webshop. Tijdens het bestelproces kan u eventueel een notitie achter laten. Hier kunt u dan aangeven welk(e) product(en) u nog meer zou willen ontvangen bij uw bestelling.

Vanaf 15,- euro bezorgen wij gratis in Oosterhout. Uiteraard leveren wij ook buiten Oosterhout, maar vragen hier dan een kleine vergoeding voor.

Aanbiedingen

Stompetoren Kaas

Stompetoren kaas dankt z’n naam aan het dorp Stompetoren in Noord-Holland. In deze omgeving grazen onze koeien en worden onze kazen gemaakt in de CONO kaasmakerij in Westbeemster. In deze kaasmakerij, die bekend staat als de groenste ter wereld, wordt het oude traditionele ambacht gecombineerd met innovatieve techniek.

Boerenkaas 

Door de jaren heen hebben we een trotse groep boeren om ons heen verzameld die kaas voor ons maken. Deze boeren zijn speciaal geselecteerd omdat zij een hoge en constante kwaliteit kunnen leveren. Het unieke aan boerenkaas is dat elke boer zijn eigen verhaal, smaak en specifieke eigenschappen geeft aan de kaas. Juist daarom hebben we voor elk wat wils!

Kruidenkaas

Het grootste gedeelte van onze boerderij kruidenkaas wordt gemaakt door boer Slob uit Giessenburg. Deze boer staat bekend om zijn boterzacht smeuïg zuivel, wat ook terugkomt in de kruidenkazen. We hebben o.a. de volgende kruidensoorten beschikbaar: mosterd, fenegriek, brandnetel, Italiaans, 3-kruiden, 5-kruiden, truffel, peper, chili en knoflook.

Meer Kruidenkaas...

Buitenlandse Kaas

De bijzondere buitenlandse kazen worden in heel Europa nog op kleinschalige boerderijen handmatig bereid. En dat proef je natuurlijk. Je vindt hier specialiteiten uit diverse landen, zoals de onvervalste Zwitserse Gruyère, de ware Spaanse schapenkaas Manchego, de bekende Franse Brie en de Italiaanse Gorgonzola voor echte liefhebbers. Kies jouw favoriete buitenlandse kaas voor op een kaasplateau, om te verwerken in je lievelingsgerecht of om zomaar van te snoepen.  Kies een kaas die bij je past en geniet!

Wijnen

Geniet van onze wijnen. Wij hebben verschillende wijnen uit verschillende landen. Wij adviseren u graag welke wijn bij welke Kaas of gerecht past.