Door aanhoudende problemen bij PostNL kiezen wij er even voor om geen buitenlandse kaas te versturen met PostNL. Hollandse kaas en wijnen zijn geen enkel probleem. Bestellen en afhalen in de winkel blijft natuurlijk gewoon mogelijk.

Stompetoren kaas

Stompetoren kaas is genoemd naar het Noord-Hollandse plaatsje Stompetoren waar vroeger een kaasmakerij stond. Kwaliteit en smaak zijn gecombineerd tot een product met karakter. De ambachtelijke volle smaak van de kaas ontwikkelt zich in misschien wel het duurzaamste pakhuis van Nederland. De unieke omstandigheden tijdens de rijping, zorgen voor een maximale smaak en smedigheid. Een kaas voor fijnproevers!

CONO en Duurzaamheid

De melkveehouders die samenwerken met Cono werken al jaren met het Caring Dairy programma, waarin ze gemeten op 18 indicatoren hun vakmanschap inzetten ten behoeve van dierwelzijn en duurzaamheid. In 2002 was CONO de eerste zuivelorganisatie die een premie gaf voor weidegang. In 2014 openden zij onze nieuwe kaasmakerij, energiezuinig ontworpen en sinds 2020 klimaatneutraal.

Rijpingstijd
Vetgehalte
Melksoort
Bereidingswijze
Glutenvrij
Lactosevrij