Bent u op zoek naar een mooie pakket voor uw medewerkers of collega's? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag!

"ENA" Pinot noir
Omschrijving

Wijnbereiding:  

Vergisting op relatief lage temperatuur, daarna houtlagering van zeven maanden.

Smaakprofiel:

Licht robijnrood van kleur met een complex aroma van rood fruit, florale tonen en een lichte aardse toets. De aanzet is zacht en fris met een lage tanninestructuur en wederom aardse smaken en rood fruit. Een wijn met veel elegantie en finesse.

Wijn spijs advies:

Geschikt als aperitief, bij gestoomde vis met een romige saus, rauw en gedroogd vlees (wijn dan licht koelen), gebakken of gegrild witvlees, kalfsvlees, varkensvlees en gevogelte met een rijke saus en rijpe groenten. Ook goed bij licht pikante en kruidige gerechten, pasta’s met tomaat en Parmezaan, lichte stoofgerechten met een romig en kruidig aspect en half harde kazen.

Extra informatie

Gelegen in het noordoosten van Slovenië in het gebied Podravje ligt het gebied Jeruzalem Ormož. Dit is de thuishaven van Puklavec Family Wines. Het is gelegen op dezelfde hoogte als de
Bourgogne in Frankrijk, en de breedtegraad is vergelijkbaar met Nieuw-Zeeland. De heuvels en terrassen zijn kenmerkend voor de regio, waardoor de druiven veel zon krijgen. Door de steile hellingen worden alle druiven nog steeds met de hand geplukt. Betrokken met wijnmaken sinds de jaren 1930 was vader en grootvader Martin Puklavec. Wijnmakers Mitja en Rok begrijpen als geen ander het ingewikkelde evenwicht tussen zuur en suiker en streven altijd naar perfectie. Én gezegend met een klimaat en geologie perfect voor wijnstokken om te groeien! Een State-of-the-Art winery met talentvolle wijnmakers; Er is geen excuus voor het niet maken van de beste wijnen ter wereld zoals ze zelf zeggen!

"ENA" Pinot noir

Fijn, zuiver en rijp. Wat een top smaak.

Aanbieding:Optioneel
€ 10,95
Kenmerken
Slovenië
Rood – Elegant en verfijnd