Bent u op zoek naar een mooie pakket voor uw medewerkers of collega's? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag!

Cava Demi  Sec “Dignitat”
Omschrijving

Een frisse exclusieve Cava, gemaakt van de druiven van 1 geselecteerde wijngaard. Bleek lichtgeel van kleur met groene reflecties. Fijne goed aanhoudende mousse. Subtiel aroma van brioche, bloemen, rijp fruit en citroen. Heerlijk levendige mousse met een aangename elegantie. De finale herinnert weer aan wit fruit met een vleugje citroen. Fris en plezierig, gebalanceerd glas Cava!

Rond de eeuwwisseling besloot de Masachs familie druiven te gaan verbouwen op het landgoed gelegen in Vilafranca del Penedes. Dit wijngebied, al met druiven beplant sinds Romeinse overheersing, is beroemd om zijn geschiktheid voor Cava druiven.

“El Penedes”, een Catalaans gebied, ademt de mediterrane lucht en verspreid zich tot aan het Montserrat gebergte. Dit gebergte beschermt het gebied tegen de koude noordenwind. In dit gebied ligt het Monsarra estate op een ideale locatie, ongeveer 40 kilometer ten zuiden van Barcelona. De mediterrane invloed, de bodem en een perfect klimaat in zowel winter als zomer levert ieder jaar gezond en heerlijk fruit voor de productie van Cava.

Heerlijk drinkbaar als aperitief, of bij tapas, toastjes, bittergarnituur, nootjes. Kaasplankje, gedroogde ham. Garnalencocktail. Gerookte paling op toast.

Cava Demi Sec “Dignitat”

Mooie iets zoetige Cava

€ 10,95
Kenmerken
Mousserend
Spanje